Hindbærsnitter

I går prøvede jeg mit første forsøg på at bage hindbærsnitter. Vi havde nemlig fået noget hjemmelavet hindbærmarmelade af svigermor, så jeg havde lige alle ingredienserne hjemme.

Jeg har ikke selv smagt en hindbærsnitte siden jeg var barn, da jeg altid har haft det svært med kager med marmelade i – det er bare ikke mig. Men alligevel fik jeg lyst til at lave hindbærsnitter i går.

Jeg brugte Mette Blomsterbergs opskrift, fra Det Søde Liv. Men jeg kunne altså ikke rulle dejen ud på bordet, skære den i to stykker og derefter rykke stykkerne over på bagepapiret. Dejen var for blød – selvom den havde tilbragt en time i køleskab, men så snart jeg begyndte at rulle den ud, begyndte den at blive blød og klistret igen. Så jeg improviserede en smule – jeg rullede/trykkede dejen ud på bagepapiret, bagte den, og skar derefter dejen til en lige firkant, og skar den ud i to dele. Og det virkede helt fint – og meget nemmere :)

Og overraskende nok, spiste jeg 2 snitter – og hvad endnu mere overraskende var, så nød jeg dem ;)


2 Kommentarer til “Hindbærsnitter”
  1. Camilla siger:

    De ser godt nok rigtig gode ud!
    Jeg bager selv hindbærsnitter engang i mellem, hvis ikke tit, fordi jeg nærmest er blevet “kendt” for dem i familien :-)
    Jeg bager dem med Krauls opskrift på hindbærsnitten.dk

  2. LIne siger:

    Uhm nu fik jeg helt lyst til at lave hindbærsnitter :)

Skriv en kommentar

...